Returnare produse

Dreptul de retur

Sunt 14 zile la dispozitie pentru a returna un produs pe baza politicii noastre de retur, perioada care incepe a doua zi dupa ce ai primit gadgetul.

Dorim sa ne anuntati telefonic (0741086079, 0758576007) sau pe email (inventionbay@gmail.com). Stam la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri de la ora 9:00 la 17:00.

Trimite produsele înapoi către LEVTECH.SRL, fie prin compania de curierat rapid indicată de noi, fie prin alt curier ales de tine. În cazul în care ai ales alt curier decât cel indicat de noi, trebuie să te asiguri că produsele vor ajunge la noi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ne-ai anunţat returul, prin e-mail sau telefon. 

De asemenea, costul livrării poate fi diferit de costul negociat de noi. Primeşti în contul menționat în formularul de retur, în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ne-ai anunţat returul, prin e-mail sau telefon, suma de returnat minus costurile de transport pentru retur. Banii vor fi viraţi în cont in timp de 10 zile după ce produsele ajung la destinaţie la Levtech si sunt verificate.

In nicio situatie nu putem accepta colete cu ramburs sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la dumneavoastra.

Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta.

Toate articolele vor fi returnate nefolosite si in ambalajul original, asa cum au fost primite.

Produsele cumparate din inventionbay.ro , pot fi returnate cf. Ord. 34/2014  completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si O.U.G nr.34/2006 actualizata 2014, in 14 zile lucratoare de la primirea prin curier.

Trimite apoi pachetul prin curierat la sediul inventnionbay.ro. Coletul trebuie sa contina: produsul si toate accesoriile, ambalajul, copia facturii, si cateva randuri, eventual motivul returului si ce mai ai sa ne comunici (speram de bine), plus datele de contact si un cont IBAN personal (pentru transferul banilor). Aceste date vor fi cuprinse in formularul pe care il primesti dupa semnalarea dorintei tale de retur, formular care trebui inclus in pachetul returnat. 

  • inventonbay.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului.

Nu se pot returna produsele:

  • produse perisabile
  • produse desigilate care au caracter de igiena sau personal
  • consumabile desigilate
  • produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat (cutia produsului).
  • aparatele care au fost montate
  • obiectele de bucatarie care au fost folosite
  • produse care prezinta urme de folosire
  • in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsul se trimite înapoi în ambalajul original (sau, dacă nu este posibil, într-o modalitate de ambalare agreată cu compania de curierat). 
Produsul se trimite înapoi neasamblat. 
Produsul se trimite înapoi însoţit de formularul de retur completat.
Produsul și accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură.