Modalități de plata

Modalități de plată


Pentru a plăti produsele achiziționate de pe site-ul www.inventionbay.ro aveți 2 opțiuni:

  • Plata ramburs
  • Plata prin transfer bancar
  • Plata cu cardul
  • Plata in avans


1. Plata ramburs: Dacă se optează pentru plata în sistem ramburs, se va plăti valoarea integrală a comenzii (produse + taxa transport) la ridicarea coletului de la oficiul poștal sau direct la agentul curierului rapid care efectuează livrarea.


2. Plata prin transfer bancar: Dacă se optează pentru plata prin transfer bancar, va trebui achitată anticipat valoarea integrală a comenzii (produse + taxa transport) printr-un ordin de plată.
Comanda se va livra doar după transmiterea pe fax sau e-mail a unei copii după ordinul de plată respectiv.
Datele necesare transferului bancar:
LEVTECH SERVICE & PRODUCTION SRL
RO35733217
J19/134/2018
Sediu Social: Nr. 1447/C
Lueta,  Judetul Harghita
Banca:BANCA COMERCIALA ROMANA
IBAN: RO93 RNCB 0152 1503 4944 0001
Transmiterea copiei ordinului de plată se poate face pe adresa de e-mail office@inventionbay.ro


3. Plata online cu cardul: comenzile plasate pe site-ul Smuff.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre Netopia Mobilpay in numele inventionbay.ro, fara comisioane aditionale pentru clienti.

4.Plata în avans - se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre inventionbay.ro la adresa de e-mail inventionbay@gmail.com In cazul platii in avans, livrarea va fi facuta dupa confirmarea platii in contul Levtech Service & Production SRL: RO93 RNCB 0152 1503 4944 0001. Produsele comandate trebuie achitate integral, caz contrar nu se va efectua livrarea.